Детален преглед

2 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

2 производи

Заштита за деца

Нормална бебешка и детска кожа

Cellular bioprotection™ патент

Photoderm KID Spray

Многу висока заштита за деца одобрено од страна на педијатрите.

За кого?

За целото семејство (деца постари од 12 месеци)

Фотографија на производот BIODERMA,  Cicabio Lotion spray 40ml, смирувачки третман за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа Ослабнета кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Lotion spray

Смирувачки и обновувачки спреј со ефект на сушење. Долготрајна 8 часовна ефикасност.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)