Сите наши статии и совети за оштетена, иритирана кожа

Тип на статија
Range Cicabio

Нега на кожа

Оштетена кожа

Cicabio линија

Range Cicabio

Кожата може да биде иритирана и оштетена под дејство на различни влијанија од надворешната средина.

BIODERMA решение: Cicabio линијата нуди производи за обнова на кожата на лицето и телото: крем за обнова и регенерација со или без заштитен фактор, крем за ублажување на модринки и отоци, лосион за сушење... Одберете го оној што е најдобар за да ја смирите и обновите вашата оштетена кожа!