Детален преглед

6 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

6 производи

Класична заштита

Чувствителна кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Aquafluide SPF 50+

Многу висока заштита од сонце, со лесна флуидна текстура лесна како вода и со "dry touch" технологија.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Комбинирана до мрсна кожа КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ Алергии на хемиски филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm COVER Touch Mineral SPF 50+ dorée

Mинерална заштита од сонце со голема покривна моќ

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Чувствителна кожа Нормална до сува кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Crème SPF 50+

Многу висока заштита од сонце со кремаста текстура.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Комбинирана до мрсна кожа Алергии на хемиски филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm NUDE Touch Mineral SPF 50+ Claire

Минерална заштита од сонце со ефект на "голa кожа"

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Чувствителна кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Spray SPF 30

Спреј со висока заштита од сонце кој ги стимулира системите за самоодбрана на кожата.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Чувствителна кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Spray SPF 50+

Многу висока заштита од сонце, со текстура лесна за нанесување.

За кого?

За целото семејство (деца постари од 12 месеци)