Сите наши статии и совети за чувствителна кожа

Тип на статија
Range Sensibio

Хигиена и нега на кожа

Чувствителна кожа

Sensibio линија

Range Sensibio

Симптоми на чувствителна кожа вклучуваат пецкање, чувство на топлина, затегнатост, непријатност и дуфузно или локализирано црвенило.

BIODERMA решение:  Sensibio линијата е специјално наменета за чувствителна кожа. Покрај легендарната Sensibio H2O мицеларна вода, чистачи и средства за отстранување на шминка за чувствителна кожа, линијата вклучува и производи за нега на лице препорачани од дерматолозите : производи за нега на лице за чувствителна кожа, производи против црвенило и многу други. Изберете рутина за нега прилагодена на вашата кожа!