Детален преглед

5 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

5 производи

Специфична заштита

Комбинирана до мрсна кожа КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Photoderm AKN Mat SPF 30

Висока заштита и ефикасност против неправилности.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Специфична заштита

Чувствителна кожа склона кон црвенило

Rosactiv™ патент

Photoderm AR SPF 50+

Многу висока заштита, против црвенило, за изедначување на тенот.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Специфична заштита

Хиперпигментирана кожа Hyperpigmentation induite par la lumière bleue

BLUE LIGHT PROTECTION

Photoderm M SPF 50+ claire

Спречува повторно појавување (релапси) на темните дамки. Висока покривност и мат изглед.

За кого?

Возрасни, Трудници и доилки

Специфична заштита

Алергии на хемиски филтри Чувствителна до нетолерантна кожа

Cellular protection

Photoderm MINERAL FLUIDE SPF50+

Висока, 100% минерална заштита

За кого?

За целото семејство (деца постари од 6 месеци)

Специфична заштита

После дерматолошки третмани, Дамки од сонце, темни дамки, фотостареење

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Збогатена со антиоксидативна заштита од сонце, ги намалува темните дамки и брчките.

За кого?

Возрасни