Детален преглед

3 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

3 производи

Секојдневен чистач кој се измива

Првут и сквами на скалп

DSactiv™ патент

Nodé DS+ Shampooing

Шампон кој делува на причините за упорниот првут.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Node K Shampooing 150ml, шампон против првут за скалп со сквами

Секојдневен чистач кој се измива

Првут и сквами на скалп

D.A.F. Патент

Nodé K Shampooing

Смирувачки шампон против чешање кој ги елиминира сквамите.

За кого?

Возрасни

Секојдневен чистач кој се измива

Сите типови на коса

NOn-DEtergence патент

Nodé Shampooing fluide

Флуиден шампон без детергент кој чисти, го почитува скалпот и го штити.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)