Детален преглед

8 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

8 производи

Специфична заштита

Комбинирана до мрсна кожа КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Photoderm AKN Mat SPF 30

Висока заштита и ефикасност против неправилности.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Чувствителна кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Aquafluide SPF 50+

Многу висока заштита од сонце, со лесна флуидна текстура лесна како вода и со "dry touch" технологија.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Специфична заштита

Чувствителна кожа склона кон црвенило

Rosactiv™ патент

Photoderm AR SPF 50+

Многу висока заштита, против црвенило, за изедначување на тенот.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Комбинирана до мрсна кожа КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ Алергии на хемиски филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm COVER Touch Mineral SPF 50+ dorée

Mинерална заштита од сонце со голема покривна моќ

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Чувствителна кожа Нормална до сува кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Crème SPF 50+

Многу висока заштита од сонце со кремаста текстура.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Специфична заштита

Хиперпигментирана кожа Hyperpigmentation induite par la lumière bleue

BLUE LIGHT PROTECTION

Photoderm M SPF 50+ claire

Спречува повторно појавување (релапси) на темните дамки. Висока покривност и мат изглед.

За кого?

Возрасни, Трудници и доилки

Класична заштита

Комбинирана до мрсна кожа Алергии на хемиски филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm NUDE Touch Mineral SPF 50+ Claire

Минерална заштита од сонце со ефект на "голa кожа"

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Специфична заштита

После дерматолошки третмани, Дамки од сонце, темни дамки, фотостареење

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Збогатена со антиоксидативна заштита од сонце, ги намалува темните дамки и брчките.

За кого?

Возрасни