BIODERMA е бренд на NAOS 

Екобиологијата е во срцето на пристапот на NAOS, базиран на идејата дека екосистемите на нашата кожа (биологијата, психологијата), на индивидуите и на нашата планета се природно поврзани и се во интеракција еден со друг. 

Откријте

Company - skin focus

 

 

Нашата експертиза: Биологија на кожата

Нашата мисија: биологија во служба на дерматологијата, во служба на здравјето. Работиме заедно со здравствените работници од светот, помагаме во зајакнување на сите состојби на кожата, без оглед на нивните проблеми или на околината.

Откријте

 Corpo - expert focusing on skin C8

 

Нашата посветеност во служба на здравата кожа

Со целосна почит за природната рамнотежа на кожата, нашите производи за нега се направени со користење позитивен пристап, без компромиси со дерматолошката безбедност.
Ние создаваме врски и со заедниците и го поддржуваме секого, заедно.

Откријте

Bioderma - Woman skin focus

 

 

Хуманоста е во сржта на нашата авантура. #joinNAOS

BIODERMA е бренд на NAOS, инспириран од животот и воден од срцето.

Како компанија со цел, се стремиме да изградиме одржлива иднина, сакаме да го зачуваме човекот и неговата животна околина.

Откријте

Company - family