Детален преглед

10 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

10 производи

Секојдневен чистач кој се измива

Комбинирана до мрсна кожа

D.A.F. Патент

Sébium Gel moussant

Нежен чистач за прочистување на кожата. Ги отстранува нечистотиите, го контролира излачувањето на себум.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Секојдневен чистач кој се измива

Мрсна кожа сколна кон акни

D.A.F. Патент

Sébium Gel moussant actif

Длабински чисти и ја почитува кожата за совршена рамнотежа

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Global 30ml, нега на кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

SeboRestore технологија

Sébium Global

Нега која ги елиминира акните и спречува нивно повторно појавување

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

SeboRestore технологија

Sébium Global Cover

Нега која ги прикрива и елиминира акните и спречува нивно повторно појавување.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склона кон акни

Секојдневен чистач без измивање

Комбинирана до мрсна кожа КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Micellar технологија

Sébium H2O

Дерматолошка мицеларна вода која чисти, ја отстранува шминката и ја прочистува кожата без да ја исуши.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Sébium Hydra

Интензивна рехидрирачка и хранлива нега за подобра усогласеност со дерматолошките третмани кои предизвикуваат сушење на кожата.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Sébium Kerato+

Видлива ефикасност на акни, комедони и
дамки од 2.ден. Висока толерантност.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Ноќна нега на кожа

Комбинирана до мрсна кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Night Peel

Нежен хемиски пилинг кој дава ефект на "нова кожа" за комбинирана и мрсна кожа со неправилности.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Pore refiner 30ml, нега за кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Комбинирана до мрсна кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Pore refiner

Дерматолошки корективен третман кој ги намалува порите и го изедначува тенот.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Sensitive 30ml, третман за кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ Чувствителна и ослабнета кожа склона кон акни

Inflastop™ технологија

Sébium Sensitive

Нега за чувствителна кожа склона кон акни која смирува, хидрира, ги отстранува неправилностите и флеките од акни.

За кого?

Возрасни, Тинејџери