Детален преглед

3 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

3 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, крем за регенерација на иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Crème

Обновувачки и смирувачки крем.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета кожа Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Lotion spray

Смирувачки и обновувачки спреј со ефект на сушење. Долготрајна 8 часовна ефикасност.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Pigmentbio Sensitive areas 75ml, крем за воедначување на тенот кај  хиперпигментирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Хиперпигментирана кожа

Патентирана комбинација на активни состојки

Pigmentbio Sensitive Areas

Го воедначува и остветлува тенот дури и во најделикатните зони.

За кого?

Возрасни