Детален преглед

6 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

6 производи

Серум

Хиперпигментирана кожа Tâches brunes et pigments irréguliers Дамки од сонце, темни дамки, фотостареење

LumiReveal™ технологија

Pigmentbio C-Concentrate

Интензивен избелувачки концентрат против пигментации со високо технолошки витамин Ц.

За кого?

Возрасни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Хиперпигментирана кожа

LumiReveal™ технологија

Pigmentbio Daily care SPF 50+

Моментално осветлува и заштитува, го воедначува тенот долготрајно.

За кого?

Возрасни

Секојдневен чистач кој се измива

Хиперпигментирана кожа

Патентирана комбинација на активни состојки

Pigmentbio Foaming Cream

Ексфолијантен прочистувачки крем за осветлување на кожата уште под тушот.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA, Pigmentbio H2O 250ml, мицеларна вода за хиперпигментирана кожа

Секојдневен чистач без измивање

Хиперпигментирана кожа

Патентирана комбинација на активни состојки

Pigmentbio H2O

Висока моќ на чистење и осветлување. Висока толеранција.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA, Pigmentbio  Night renewer 50ml, ноќен крем за хиперпигментирана кожа

Ноќна нега на кожа

Хиперпигментирана кожа

LumiReveal™ технологија

Pigmentbio Night Renewer

Ја регенерира кожата во текот на ноќта за рамномерен и светол тен.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA, Pigmentbio Sensitive areas 75ml, крем за воедначување на тенот кај  хиперпигментирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Хиперпигментирана кожа

Патентирана комбинација на активни состојки

Pigmentbio Sensitive Areas

Го воедначува и остветлува тенот дури и во најделикатните зони.

За кого?

Возрасни