Детален преглед

3 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

3 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Sensibio Gel moussant 200ml, пенест гел за чувствителна кожа

Секојдневен чистач кој се измива

Чувствителна кожа

D.A.F. Патент

Sensibio Gel moussant

Смирувачки мицеларен гел за чистење кој ја зајакнува природната хидратација на кожата.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sensibio H2O 500ml, мицеларна вода за чувствителна кожа

Секојдневен чистач без измивање

Чувствителна кожа Нормална кожа

Micellar технологија

Sensibio H2O

Чиста, природна кожа, смирена и ослободена од шминка и загадување.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Класична заштита

Комбинирана до мрсна кожа Алергии на хемиски филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm NUDE Touch Mineral SPF 50+ Claire

Минерална заштита од сонце со ефект на "голa кожа"

За кого?

Возрасни, Тинејџери