Детален преглед

9 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

9 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio Arnica + 40ml, крем арника за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Arnica+

Нега која ја смирува кожата и ја забрзува ресорпцијата на отоци и хематоми.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, крем за регенерација на иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Crème

Обновувачки и смирувачки крем.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

НОРМАЛНА ДО СУВА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin Protect™ Комплекс

Atoderm Crème

Ултра хранлива и заштитна секојдневна нега.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Intensive baume

Интензивна нега за обновување на кожата, против чешање. Исклучително смирувачко и ултра хранливо дејство.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA,  Cicabio Lotion spray 40ml, смирувачки третман за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета кожа Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Lotion spray

Смирувачки и обновувачки спреј со ефект на сушење. Долготрајна 8 часовна ефикасност.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Atoderm Preventive 200ml, нега за атопична кожа

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Сува до многу сува чувствителна кожа МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Préventive

Хранлив крем,кој го спречува влошувањето на сувоста на кожата од раѓање.

За кого?

Деца, Бебиња

Фотографија на производот BIODERMA, Pigmentbio Sensitive areas 75ml, крем за воедначување на тенот кај  хиперпигментирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Хиперпигментирана кожа

Патентирана комбинација на активни состојки

Pigmentbio Sensitive Areas

Го воедначува и остветлува тенот дури и во најделикатните зони.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA,  Atoderm SOS spray 200ml, нега  за атопична кожа

Повремена насочена нега на кожа

Сува до многу сува чувствителна кожа МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin relief технологија

Atoderm SOS spray

Против чешање за моментално смирување.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio SPF 50+ 30ml, крем за заштита од сонце за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета чувствителна кожа изложена на сонце

Antalgicine™ технологија

Cicabio SPF 50+

Обновувачки крем со многу висока заштита од сонце, за превенција на хиперпигментации од лузни, за целото семејство

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)