Подобро насочување засновано врз вашиот тип на кожа

Сите наши статии и совети за комбинирана, мрсна и кожа склона кон акни

Range Sebium

Хигиена и нега на кожа

Комбинирана, мрсна и кожа склона кон акни

Sébium линија

Range Sebium

Кожата се менува за време на адолесценција и пубертет: се задебелува, станува сјајна, се јавуваат неправилности во различен степен и понекогаш остануваат до зрелоста.

BIODERMA решение: Sebium линијата на производи е прилагодена за мрсна и кожа склона кон акни. Sebium линијата содржи производи за чистење и нега препорачани од страна на дерматолозите : производи за чистење на мрсна кожа (пенлив гел и мицеларна вода ), креми против неправилности, производи за хидратација на мрсна кожа и многу повеќе. Изберете ја вашата рутина за нега!