Детален преглед

1 производ

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

1 производ

Заштита за деца

Нормална бебешка и детска кожа

Cellular bioprotection™ патент

Photoderm KID Spray

Многу висока заштита за деца одобрено од страна на педијатрите.

За кого?

За целото семејство (деца постари од 12 месеци)