Детален преглед

2 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

2 производи

Заштита за деца

Нормална бебешка и детска кожа

Cellular bioprotection™ патент

Photoderm KID Spray

Многу висока заштита за деца одобрено од страна на педијатрите.

За кого?

За целото семејство (деца постари од 12 месеци)

Специфична заштита

Алергии на хемиски филтри Чувствителна до нетолерантна кожа

Cellular protection

Photoderm MINERAL FLUIDE SPF50+

Висока, 100% минерална заштита

За кого?

За целото семејство (деца постари од 6 месеци)