Подобро насочување засновано врз вашиот тип на кожа

Сите наши статии и совети за сува кон атопична кожа

За кого ?
Тип на статија
Range Atoderm

Хигиена и нега на кожа

Нормална, сува, иритирана и атопична кожа

Atoderm линија

Range Atoderm

Сувата кожа се карактеризира со чувство на затегнатост и грубост, кои често се пропратени со чешање и црвенило.

BIODERMA решение :  Atoderm линијата обезбедува  производи за хигиена и нега на лице и тело прилагодени за секојдневна употреба на сува, многу сува и атопична кожа, самостојно или со терапија препишана од доктор. Сите производи  овозможуваат нежно и пријатно чувство на кожата! Кажете им збогум на чешањето и сувоста на кожата после туширање!