Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

„Начинот на кој ги правиме нештата е поважен од самите нешта што ги правиме.”

Bioderma - care for family skin

BIODERMA е бренд на NAOS, инспириран од животот и воден од срцето.

Да се придружите на брендот BIODERMA значи да се придружите на компанијата NAOS и да станете дел од една посебна човечка авантура која функционира како екосистем.

Сите наши вработени имаат нешто заедничко: сакаат секојдневно да го оживуваат нашиот бренд, да се вклучат во приказната и да станат дел од нашата предизвикувачка и возбудлива авантура.

Веруваме во нашата способност да го откриеме потенцијалот што живее во секој од нас.

Каде и да сте во светот, секогаш бараме талент.

Присутен во 100 земји, независен, NAOS е голем меѓународен играч во грижата за кожата со своите 3 бренда: BIODERMA, Institut Esthederm и Etat Pur. 

Компанија со цел, сакаме да градиме одржлива иднина, насочени сме кон зачувување на човекот и неговата околина. 

 

Низ светот, оваа човечка авантура го води нашиот секојдневен живот, нашите активности и идеите како подобро да му служиме на здравјето на кожата.

Bioderma - company-map

Тимовите на BIODERMA споделуваат човечки вредности и етика, што е силната страна на компанијата која е посветена на дерматологијата.

Bioderma - NAOS values

Како ги правиме нештата е поважно од самите нешта што ги правиме.

Веруваме во слободата да се креира, да се дејствува, притоа почитувајќи ги механизмите на животот и оние со кои и за кои работиме секој ден.

Напредуваме, ден по ден, посветени на нашата мисија, со убеденост и љубезност. 

Вредностите на NAOS го одразуваат нашиот идентитет.

NAOS дава живот, нè обединува и нè води во нашата работа, нашите врски и нашите одлуки.

Нашата експертиза секојдневно расте, како што се среќаваме и комуницираме со специјалисти кои се стремат да ја зачуваат или да ја вратат здравата кожа: биолози, дерматолози, здравствени работници и фармацевти, кои секојдневно не поддржуваат. 

Исто така, секојдневно растеме слушајќи ве вас. Разбирањето на вашите проблеми и екосистемот со кој вашата кожа има интеракција е од суштинска важност за да ни овозможи да се адаптираме на вашите потреби. 

Ги анализираме сите биолошки процеси за да ги разбереме овие интеракции и причините за нерамнотежата на кожата, и да направиме ефективни производи кои ги почитуваат сите аспекти. 

Придружете ни се во авантурата , заедно да дејствуваме за поздрав свет.