Сите наши статии и совети за нега на скалп и коса

Тип на статија
Range Nodé

Хигиена и нега

Нега на коса и скалп

Nodé линија

Range Nodé

Проблеми со кожата на скалпот и косата, како мрсен или сув скалп, првут, чешање или себороичен дерматит, сите можат да влијаат на вашето секојдневие.

BIODERMA решение: Node линијата на производи, експерт за нега на здрава коса и скалп. Node нуди производи за хигиена и нега кои се препорачани од страна на дерматолозите: нежен шампон за секојдневна употреба, шампони за мрсен и  за сув скалп, нега на скалпот со себороичен дерматит и псоријаза, итн.