Детален преглед

4 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Main target

4 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, хидрантен крем

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Сува до многу сува чувствителна кожа Дехидрирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Crème

Хранлив крем кој хидрира и дава сјај на кожата

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Дехидрирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Gel-Crème

Лесен гел-крем за хидратација и интензивен сјај.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Hydrabio Perfecteur SPF 30 40ml, хидрантна нега на кожата

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Дехидрирана чувствителна кожа Фотозаштита за нормална до сува кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Perfecteur SPF 30

Дерматолошка нега на кожа за совршени резултати.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Серум

Дехидрирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Sérum

Концентрат кој дава моментална и долготрајна хидратација.

За кого?

Возрасни, Тинејџери