Сите наши статии и совети за темни дамки на кожата - хиперпигментација

Range - Pigmentbio

Хигиена и нега на кожа

Хиперпигментација

Pigmentbio линија

Range - Pigmentbio

Мелазма, хиперпигментација, лентиго или старечки дамки... Како може да се ослободите од темните дамки дури и ако имате чувствителна кожа?   

BIODERMA решение: Pigmentbio линијата е прилагодена за третирање на хиперпигментирана кожа на лицето или телото со комплетна програма на производи кои помагаат во осветлување на дамките на кожата, од чистење до производи за нега.
Средства за чистење против хиперпигментација, интензивна корекција на темни дамки, производи за дневна и ноќна нега... изберете ја вашата рутина за нега на кожата!