Сите наши статии и совети за дехидрирана кожа

Range Hydrabio

Хигиена и нега на кожа

Дехидрирана кожа

Hydrabio линија

Range Hydrabio

Сите типови кожа (сува, мрсна, комбинирана ) може да бидат и дехидрирани. Овој недостаток на вода ја прави кожата затегната а тенот безживотен.

BIODERMA решение: Hydrabio линијата е наменета за дехидрирана кожа со комплетна рутина за нега на кожата од чистење до производи за нега на лице. Специфична мицеларна вода за чистење на дехидрирана кожа, серум, богат крем или лесен гел-крем,  ... одберете ја вашата рутина!