Детален преглед

7 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

7 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Global 30ml, нега на кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

SeboRestore технологија

Sébium Global

Нега која ги елиминира акните и спречува нивно повторно појавување

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

SeboRestore технологија

Sébium Global Cover

Нега која ги прикрива и елиминира акните и спречува нивно повторно појавување.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Sébium Hydra

Интензивна рехидрирачка и хранлива нега за подобра усогласеност со дерматолошките третмани кои предизвикуваат сушење на кожата.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Sébium Kerato+

Видлива ефикасност на акни, комедони и
дамки од 2.ден. Висока толерантност.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Ноќна нега на кожа

Комбинирана до мрсна кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Night Peel

Нежен хемиски пилинг кој дава ефект на "нова кожа" за комбинирана и мрсна кожа со неправилности.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Pore refiner 30ml, нега за кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Комбинирана до мрсна кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Pore refiner

Дерматолошки корективен третман кој ги намалува порите и го изедначува тенот.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Sensitive 30ml, третман за кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ Чувствителна и ослабнета кожа склона кон акни

Inflastop™ технологија

Sébium Sensitive

Нега за чувствителна кожа склона кон акни која смирува, хидрира, ги отстранува неправилностите и флеките од акни.

За кого?

Возрасни, Тинејџери