Детален преглед

9 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

9 производи

Серум

Хиперпигментирана кожа Tâches brunes et pigments irréguliers Дамки од сонце, темни дамки, фотостареење

LumiReveal™ технологија

Pigmentbio C-Concentrate

Интензивен избелувачки концентрат против пигментации со високо технолошки витамин Ц.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, хидрантен крем

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Сува до многу сува чувствителна кожа Дехидрирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Crème

Хранлив крем кој хидрира и дава сјај на кожата

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Хиперпигментирана кожа

LumiReveal™ технологија

Pigmentbio Daily care SPF 50+

Моментално осветлува и заштитува, го воедначува тенот долготрајно.

За кого?

Возрасни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Peaux sensibles et sensibilisées

DEFENSIVE технологија

Sensibio Defensive

Активна лесна смирувачка нега која ја зајакнува природната одбранбена моќ на кожата против агресивните фактори

Награда за негана лице, Cosmeticmag awards 2021

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Peaux sensibles et sensibilisées

DEFENSIVE технологија

Sensibio Defensive rich

Активна смирувачка нега која ја зајакнува природната одбранбена моќ на кожата против агресивните фактори

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Дехидрирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Gel-Crème

Лесен гел-крем за хидратација и интензивен сјај.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Pigmentbio  Night renewer 50ml, ноќен крем за хиперпигментирана кожа

Ноќна нега на кожа

Хиперпигментирана кожа

LumiReveal™ технологија

Pigmentbio Night Renewer

Ја регенерира кожата во текот на ноќта за рамномерен и светол тен.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA, Hydrabio Perfecteur SPF 30 40ml, хидрантна нега на кожата

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Дехидрирана чувствителна кожа Фотозаштита за нормална до сува кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Perfecteur SPF 30

Дерматолошка нега на кожа за совршени резултати.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Серум

Дехидрирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Sérum

Концентрат кој дава моментална и долготрајна хидратација.

За кого?

Возрасни, Тинејџери