Детален преглед

4 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

4 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, крем за регенерација на иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Crème

Обновувачки и смирувачки крем.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета кожа Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Lotion spray

Смирувачки и обновувачки спреј со ефект на сушење. Долготрајна 8 часовна ефикасност.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio SPF 50+ 30ml, крем за заштита од сонце за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета чувствителна кожа изложена на сонце

Antalgicine™ технологија

Cicabio SPF 50+

Обновувачки крем со многу висока заштита од сонце, за превенција на хиперпигментации од лузни, за целото семејство

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Распукани и многу суви усни

Atoderm Stick lèvres

Хидратантен и смирувачки стик за усни

За кого?

За целото семејство (деца постари од 3 години)