Детален преглед

4 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

4 производи

Секојдневен чистач кој се измива

Првут и сквами на скалп

DSactiv™ патент

Nodé DS+ Shampooing

Шампон кој делува на причините за упорниот првут.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Node K Shampooing 150ml, шампон против првут за скалп со сквами

Секојдневен чистач кој се измива

Првут и сквами на скалп

D.A.F. Патент

Nodé K Shampooing

Смирувачки шампон против чешање кој ги елиминира сквамите.

За кого?

Возрасни

Повремена насочена нега на кожа

Првут и сквами на скалп

D.A.F. Патент

Nodé K Concentré

Смирувачки концентрат против чешање што ги елиминира сквамите.

За кого?

Возрасни

Фотографија на производот BIODERMA, Node Fluide 400ml, шампон за чувствителен скалп

Секојдневен чистач кој се измива

Сите типови на коса

NOn-DEtergence патент

Nodé Shampooing fluide

Флуиден шампон без детергент кој чисти, го почитува скалпот и го штити.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)