Детален преглед

3 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

3 производи

Секојдневен чистач кој се измива

Комбинирана до мрсна кожа

D.A.F. Патент

Sébium Gel moussant

Нежен чистач за прочистување на кожата. Ги отстранува нечистотиите, го контролира излачувањето на себум.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Секојдневен чистач кој се измива

Мрсна кожа сколна кон акни

D.A.F. Патент

Sébium Gel moussant actif

Длабински чисти и ја почитува кожата за совршена рамнотежа

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склона кон акни

Секојдневен чистач без измивање

Комбинирана до мрсна кожа КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Micellar технологија

Sébium H2O

Дерматолошка мицеларна вода која чисти, ја отстранува шминката и ја прочистува кожата без да ја исуши.

За кого?

Возрасни, Тинејџери