Детален преглед

1 производ

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

1 производ

Повремена насочена нега на кожа

Првут и сквами на скалп

D.A.F. Патент

Nodé K Concentré

Смирувачки концентрат против чешање што ги елиминира сквамите.

За кого?

Возрасни