Atoderm Stick lèvres

Хидратантен и смирувачки стик за усни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Распукани и многу суви усни

За кого?

За целото семејство (деца постари од 3 години)

Кои се состојките ?

Погледнете го составот

Докажана ефикасност

+11% хидратација после 7 дена.*

Хидрира
Смирува
Заштитува  
Ги остава усните меки и еластични. Со вкус на малина

Погледнете го изворот

Сите BIODERMA производи се формулирани во согласност со екобиолошките принципи, кои се во срцето на NAOS пристапот за почитување на кожата како екосистем и зачувување на нејзиното здравје, долготрајно.

Atoderm Stick Lèvres  ги обновува сувите, испукани усни. Неговата високо хранлива и хидратантна активна состојка, ши путерот, ги регенерира усните.

Lips Усни
Производ на Bioderma како да се користи производот чекор по чекор
Производ на Bioderma како да се користи производот чекор по чекор

Секојдневна нега

  • Чекор 1 Нанесете директно Atoderm Stick Lèvres на вашите усни.
  • Чекор 2 Повторете ја постапката доколку е потребно.

Работиме секојдневно на влијанието на нашите производи врз надворешната средина. Повеќето од нашите производи се направени од пластика и може да се рециклираат. Сите наши надворешни амбалажи се направени од хартија од одржливо управувани шуми. Погледнете ги локалните упатства за сортирање за да го рециклирате вашиот производ најсоодветно.

Хидрира
Исхранети усни: 100% (1)

Смирува
Смирени усни: 100% (1)

Погледнете го изворот

Хидрира
Хидратација: +11% после 7 дена (2)

Погледнете го изворот
Доказ за ефикасност на производот на Bioderma

Овој производ е формулиран според екобиолошкиот пристап на NAOS лабораториите. Во срцето на овој производ:

Погледнете ја листата на состојки