Детален преглед

1 производ

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Избрани за вас 
Main target

1 производ

Фотографија на производот BIODERMA,  Cicabio Lotion spray 40ml, смирувачки третман за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа Ослабнета кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Lotion spray

Смирувачки и обновувачки спреј со ефект на сушење. Долготрајна 8 часовна ефикасност.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)