BIODERMA është brend i NAOS

Ekobiologjia është në thelbin e qasjes së NAOS, e bazuar në idenë se ekosistemet e lëkurës sonë (biologjia, psikologjia), e individëve dhe planetit tonë janë natyrshëm të lidhur dhe bashkëveprojnë me njëri-tjetrin.

Zbuloni

Company - skin focus

 

 

Ekspertiza jonë: Biologjia e lëkurës

Misioni ynë: biologjia në shërbim të dermatologjisë, në shërbimin e shëndetit. Punojmë së bashku me profesionistë të shëndetit nga e gjithë bota, ndihmojmë në përforcimin e të gjitha gjendjeve të lëkurës, pavarësisht nga problemet e tyre ose mjedisi.

Zbuloni

 Corpo - expert focusing on skin C8

 

Përkushtimi ynë në shërbim të lëkurës së shëndetshme

Me respekt të plotë për ekuilibrin natyror të lëkurës, produktet tona të kujdesit janë krijuar duke përdorur një qasje pozitive, pa kompromis për sigurinë dermatologjike.
Ne krijojmë lidhje edhe me komunitetet dhe mbështesim të gjithë, së bashku.

Zbuloni

Bioderma - Woman skin focus

 

 

Humaniteti është në thelbin e aventurës sonë. #joinNAOS

BIODERMA është brend i NAOS, i frymëzuar nga jeta dhe udhëhequr nga zemra.
Si kompani me një synim, përpiqemi të ndërtojmë një të ardhme të qëndrueshme, duam të ruajmë njeriun dhe mjedisin e tij.

Zbuloni

Company - family