Детален преглед

2 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

2 производи

Заштита за деца

Нормална бебешка и детска кожа

Cellular bioprotection™ патент

Photoderm KID Spray

Многу висока заштита за деца одобрено од страна на педијатрите.

За кого?

За целото семејство (деца постари од 12 месеци)

Класична заштита

Чувствителна кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Spray SPF 30

Спреј со висока заштита од сонце кој ги стимулира системите за самоодбрана на кожата.

За кого?

Возрасни, Тинејџери