Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me lëkurë e dëmtuar, e irrituar

Range Cicabio

Kujdesi për lëkurën

Lëkura e dobësuar

Gama Cicabio

Range Cicabio

Lëkura irritohet ose dëmtohet nga lloje të ndryshme të stresit.

Zgjidhja e BIODERMA: Cicabio ofron një gamë të plotë të produkteve për të promovuar riparimin e lëkurës në fytyrë ose trup: kremra riparues (me ose pa SPF), locione tharëse ... Zgjidhni atë që është më i mirë për ju, për të qetësuar dhe riparuar lëkurën tuaj të dobësuar.