Filtro kërkimin

1 Produkt

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

1 Produkt

Mbrojtje specifike

Alergji ndaj filtrave kimikë Lëkurë sensitive deri në intolerante

Cellular protection

Photoderm MINERAL FLUIDE SPF50+

Mbrojtje 100% e lartë minerale

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 6 muaj)