Filtro kërkimin

4 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

4 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, krem hidratues

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Crème

Krem ushqyes që hidraton dhe I jep shkëlqim lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar Lëkurë normale deri në të kombinuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Gel-Crème

Xhel-krem I lehtë për hidratim dhe shkëlqim intensiv.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Hydrabio Perfecteur SPF 30 40ml, kujdes hidratues për lëkurën

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar Foto-mbrojtje për lëkurë normale deri në të thatë

Aquagenium™ patent

Hydrabio Perfecteur SPF 30

Kujdes dermatologjik i lëkurës për rezultate perfekte.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Serum

Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Sérum

Koncentrat që gjeneron hidratim të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët