Детален преглед

1 производ

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

1 производ

Класична заштита

Комбинирана до мрсна кожа Алергии на хемиски филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm NUDE Touch Mineral SPF 50+ Claire

Минерална заштита од сонце со ефект на "голa кожа"

За кого?

Возрасни, Тинејџери