Filtro kërkimin

1 Produkt

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

1 Produkt

Mbrojtje klasike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Alergji ndaj filtrave kimikë

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm NUDE Touch Mineral SPF 50+ Claire

Mbrojtje minerale nga dielli me efekt lëkurë e zhveshur

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët