Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me lëkurë e dehidratuar

Range Hydrabio

Higjiena dhe përkujdesi për lëkurën

Lëkura e dehidratuar

Gama Hydrabio

Range Hydrabio

Të gjitha llojet e lëkurës (e thatë, e yndyrshme, e kombinuar) mund të kenë probleme me dehidratimin. Kjo mungesë e ujit e bën lëkurën të ngushtë dhe kompleksioni bëhet i shurdhër.

Zgjidhja e BIODERMA: Hydrabio, një gamë e dedikuar për lëkurën e dehidratuar me një rutinë të plotë të përkujdesit të lëkurës prej pastrimit deri te produktet e përkujdesit. Pastrues specifik për lëkurën e dehidratuar (ujë dhe qumësht micelar), serum që prodhon lagështi, perfektor i lëkurës, krem i pasur dhe xhel qetësues ... zgjidhni rutinën tuaj!