Targetim më i mirë bazuar në llojin tuaj të lëkurës

Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me kombinim, lëkurë e yndyrshme në lëkurë të prirur për akne

Range Sebium

Higjiena dhe përkujdesi për lëkurën

Për lëkurë të prirur për akne

Gama Sébium

Range Sebium

Lëkura ndryshon gjatë adoleshencës: bëhet më e trashë, me shkëlqim, njollat shfaqen në një masë të ndryshueshme dhe nganjëherë qëndrojnë deri në moshë madhore.

Zgjidhja e BIODERMA: Sébium, një gamë e përshtatur për lëkurë të yndyrshme dhe të prirur për akne.
Gama Sébium ka produkte pastrimi dhe kujdesi që  posaçërisht rekomandohen nga dermatologët: pastrues fytyre për lëkurë të yndyrshme (xhel shkumëzues, ujë micelar, sapuna, etj.), Kremra kundër njollave, hidratues për lëkurën me akne, dhe më shumë. Zgjidhni rutinën tuaj!