Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me skalpi dhe përkujdesi për flokët

Range Nodé

Higjiena dhe përkujdesi për lëkurën

Përkujdesi për flokët dhe skalpin

Gama Nodé

Range Nodé

Problemet e flokëve, të tilla si skalpi i ndjeshëm, i yndyrshëm ose i thatë, zbokthi, luspat, kruajtja dhe dermatiti seborroeik mund të ndikojnë në jetën tuaj të përditshme.

Zgjidhja e BIODERMA: Nodé, gama eksperte për flokë të shëndetshëm. Nodé ka një gamë të plotë të produkteve pastruese dhe të kujdesit që posaçërisht rekomandohen nga dermatologët: shampo kundër zbokthit, shampo për skalp të yndyrshëm, shampo për skalp të thatë, shampo për skalp të ndjeshëm, kujdesi për lëkurën e kokës për dermatitin seborroeik dhe psoriazën etj.