Targetim më i mirë bazuar në llojin tuaj të lëkurës

Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me lëkura e thatë në atopike

Range Atoderm

Higjiena dhe përkujdesi për lëkurën

Lëkurë normale, e thatë, e irrituar atopike

Gama Atoderm

Range Atoderm

Lëkura e thatë karakterizohet nga ngushtësia dhe mungesa e elasticitetit që ndonjëherë kombinohen me kruajtje dhe arna lëkurore.

Zgjidhja e BIODERMA: Atoderm, një gamë e plotë e produkteve për pastrim dhe kujdes për fytyrën dhe trupin të përshtatura për lëkurë të thatë, shumë të thatë ose atopike për përdorim të përditshëm, si dhe së bashku me trajtime për ekzemë ose kruajtje ... të gjitha produktet thelbësore për lëkurë të butë, të rehatshme! Thuaj lamtumirë lëkurës së ngushtë dhe krurëse pas dushit!