Filtro kërkimin

3 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

3 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, krem riparues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Crème

Krem riparues dhe qetësues.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Lotion spray

Sprej i locionit tharës qetësues dhe riparuess. Efikasiteti i qëndrueshëm 8H

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio Sensitive areas 75ml, unifikues i tonit për lëkurë të pigmentuar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio Sensitive Areas

Ton i unifikuar dhe i ndriçuar i lëkurës edhe për zonat më delikate.

Për kë?

Të rriturit