Filtro kërkimin

3 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

3 Produktet

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant

Pastrues i butë purifikues. Heq papastërtitë, kontrollon shkëlqimin.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e yndyrshme, lëkurë e prirur për akne

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant actif

Pastron thellësisht dhe respekton lëkurën për ekuilibër të përsosur

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sebium H2O 500ml, ujë micelar për lëkurë të prirur për akne

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Micellar technology

Sébium H2O

Uji micelar dermatologjik pastron, heq makijazhin, pastron lëkurën pa e tharë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët