Filtro kërkimin

4 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

4 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, krem riparues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Crème

Krem riparues dhe qetësues.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Lotion spray 40ml, trajtim qetësues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Lotion spray

Sprej i locionit tharës qetësues dhe riparuess. Efikasiteti i qëndrueshëm 8H

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA,  Cicabio SPF 50+ 30ml, krem dielli për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e dobësuar nga ekspozimi ndaj diellit

Antalgicine™ technology

Cicabio SPF 50+

Krem me mbrojtje të lartë nga dielli që parandalon formimin e shenjave, i përshtatshëm për të gjithë familjen.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje ditore e lëkurës

Buzë të çara dhe shumë të thata

Atoderm Stick lèvres

Një shkop hidratues dhe qetësues për buzët

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 3 vjet)