Детален преглед

10 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

10 производи

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, крем за регенерација на иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Crème

Обновувачки и смирувачки крем.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA,  Atoderm Gel douche 1L, гел за туширање за сува кожа

Секојдневен чистач кој се измива

НОРМАЛНА ДО СУВА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin Protect™ Комплекс

Atoderm Gel douche

Нежен гел за чистење, без сапун кој ја почитува кожата.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Atoderm huile de Douche 1L, масло за туширање за сува кожа

Секојдневен чистач кој се измива

МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Huile de douche

24 часа хидратација и непосреден комфор веднаш по туширањето.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Intensive baume

Интензивна нега за обновување на кожата, против чешање. Исклучително смирувачко и ултра хранливо дејство.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Atoderm Intensive Gel moussant 1L, пенест гел за сува кожа

Секојдневен чистач кој се измива

МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Intensive Gel moussant

Нежен прочистувачки гел за чистење, против чешање.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Специфична заштита

Алергии на хемиски филтри Чувствителна до нетолерантна кожа

Cellular protection

Photoderm MINERAL FLUIDE SPF50+

Висока, 100% минерална заштита

За кого?

За целото семејство (деца постари од 6 месеци)

Фотографија на производот BIODERMA, Atoderm Preventive 200ml, нега за атопична кожа

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Сува до многу сува чувствителна кожа МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Préventive

Хранлив крем,кој го спречува влошувањето на сувоста на кожата од раѓање.

За кого?

Деца, Бебиња

Секојдневен чистач кој се измива

Сите типови на коса

NOn-DEtergence патент

Nodé Shampooing fluide

Флуиден шампон без детергент кој чисти, го почитува скалпот и го штити.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA,  Atoderm SOS spray 200ml, нега  за атопична кожа

Повремена насочена нега на кожа

Сува до многу сува чувствителна кожа МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin relief технологија

Atoderm SOS spray

Против чешање за моментално смирување.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio SPF 50+ 30ml, крем за заштита од сонце за иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Ослабнета чувствителна кожа изложена на сонце

Antalgicine™ технологија

Cicabio SPF 50+

Обновувачки крем со многу висока заштита од сонце, за превенција на хиперпигментации од лузни, за целото семејство

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)