Filtro kërkimin

10 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

10 Produktet

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant

Pastrues i butë purifikues. Heq papastërtitë, kontrollon shkëlqimin.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e yndyrshme, lëkurë e prirur për akne

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant actif

Pastron thellësisht dhe respekton lëkurën për ekuilibër të përsosur

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sebium Global 30ml, përkujdesje lëkure për lëkurë të prirur për akne

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne

SeboRestore technology

Sébium Global

Përkujdesje e cila eliminon njollat dhe parandalon përsëritjen e tyre.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne

SeboRestore technology

Sébium Global Cover

Përkujdesje e cila fsheh dhe eleminon njollat dhe parandalon përsëritjen e tyre.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sebium H2O 500ml, ujë micelar për lëkurë të prirur për akne

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Micellar technology

Sébium H2O

Uji micelar dermatologjik pastron, heq makijazhin, pastron lëkurën pa e tharë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Sébium Hydra

Përkujdesje ushqyese dhe rehidruese në mënyrë intenzive për një pajtueshmëri më të mirë të trajtimeve ultra-tharëse.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Sébium Kerato+

Efektshmëri e dukshme në aknet, komedonet dhe njollat ​​që nga dita e 2-të. Tolerancë e lartë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje e lëkurës gjatë natës

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

Fluidactiv™ patent

Sébium Night Peel

Peeling i butë për të zbuluar lëkurën.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sebium Pore refiner 30ml, për lëkurë të prirur për akne

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

Fluidactiv™ patent

Sébium Pore refiner Rafineri i poreve

Korrigjuesi dermatologjik i poreve të zgjeruara të vazhdueshme.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA,  Sebium Sensitive 30ml, trajtim për lëkurë të prirur për akne

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne Lëkurë e prirur për akne e ndjeshme dhe e dobësuar

Inflastop™ technology

Sébium Sensitive

Përkujdesje ditore për lëkurën me prirje për akne. Qetëson, rehidraton, eliminon njollat dhe skuqjet.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët