Filtro kërkimin

3 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

3 Produktet

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Gel douche

Xheli pastrues pa-sapun për butësi që respekton lëkurën.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Huile de douche

24h hidratimi dhe komoditet i menjëhershëm pas dushit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Intensive Gel moussant 1L, xhel shkumues për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive Gel moussant

Xhel i butë pastrues, anti-kruajtjes.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)