Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me lëkura e foshnjave

  • Dr Michèle Sayag, allergologist
    Dr Michèle Sayag, Alergolog.

    Pyetja e një përdoruesi të internetit: A duhet ta hidratoj lëkurën e foshnjës time pas larjes? A mjafton një sapun kremoz i ftohtë?

    Nëse foshnja juaj ka lëkurë të thatë, ju duhet të përdorni një krem hidratues pas banjos, ose herë pas here të përdorni vaj për foshnja në vaskën e banjos. Edhe nëse foshnja juaj nuk ka lëkurë të thatë, përdorimi i një kremi hidratues pas larjes është një mundësi speciale për tu lidhur me foshnjën tuaj.

    Dr Michèle Sayag, Alergolog.