Filtro kërkimin

4 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

4 Produktet

Mbrojtje për fëmijë

Lëkurë normale e foshnjave dhe fëmijëve

Cellular bioprotection™ patent

Photoderm KID Spray

Mbrojtje shumë e lartë për fëmijët, e aprovuar nga pediatra.

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 12 muaj)

Mbrojtje specifike

Alergji ndaj filtrave kimikë Lëkurë sensitive deri në intolerante

Cellular protection

Photoderm MINERAL FLUIDE SPF50+

Mbrojtje 100% e lartë minerale

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 6 muaj)

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Spray SPF 30

Një sprej i lartë për foto-mbrojtje që stimulon sistemet e vetëmbrojtjes së lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Spray SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë me një teksturë që përhapet lehtë.

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 12 muaj)