Filtro kërkimin

17 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

17 Produktet

Mbrojtje specifike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Photoderm AKN Mat SPF 30

Efikasitet i lartë mbrojtës kundër njollave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Aquafluide SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë nga dielli, e lehtë si uji, që në fund e le lëkurën të thatë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje specifike

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Photoderm AR SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë, anti-skuqje dhe unifikues.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Serum

Lëkurë e hiperpigmentuar Tâches brunes et pigments irréguliers Njolla dielli, njolla të errëta, fotoplakje

LumiReveal™ technology

Pigmentbio C-Concentrate

Ilaç i sigurisë së lartë me Vitaminë C për korrigjimin intensiv të pigmentimit.

Për kë?

Të rriturit

Mbrojtje klasike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne Alergji ndaj filtrave kimikë

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm COVER Touch Mineral SPF 50+ dorée

Mbulim i plotë dhe përkujdesje ndaj diellit me minerale që mund të merr frymë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, krem hidratues

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Crème

Krem ushqyes që hidraton dhe I jep shkëlqim lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme Lëkurë normale deri në të thatë

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Crème SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë me teksturë shkrirëse.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

LumiReveal™ technology

Pigmentbio Daily care SPF 50+

Ndriçon në mënyrë instante dhe mbron, unifikon dhe ndriçon për afat më të gjatë

Për kë?

Të rriturit

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive

Kujdes aktiv qetësues i lehtë që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Çmimi i Kujdesit të Fytyrës 2021

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive rich

Një kujdes aktiv qetësues që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar Lëkurë normale deri në të kombinuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Gel-Crème

Xhel-krem I lehtë për hidratim dhe shkëlqim intensiv.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje specifike

Lëkurë e hiperpigmentuar Hyperpigmentation induite par la lumière bleue

BLUE LIGHT PROTECTION

Photoderm M SPF 50+ claire

Rikthimet e njollave anti-errësirë. Parandalon paraqitjen e sërishme të njollave të zeza.

Për kë?

Të rriturit, Gratë shtatzëna dhe gjidhënëse